P R E S S E M E D D E L E L S E
 
Hele Syddjurs’s Borgerliste!
Borgerlisten får en ”flyvende” start på sit årsmøde, der afholdes i Aarhus Lufthavn i Tirstrup.
På årsmødet, der kan sidestilles med de politiske partiers generalforsamling, præsenteres to nye stærke byrådspolitikere, der hver især repræsenterer Borgerlistens politiske visioner. Tommy Bøgehøj og Ninna Thomsen er på hvert sit felt stærke repræsentanter for såvel erhvervsliv som omsorg og økonomi. Sammen med den tidligere borgmester Jørgen Brøgger, der indtil nu har været ene om at repræsentere Borgerlisten i Byrådet, udgør de et stærkt hold frem mod det hastigt nærmende kommunalvalg i Syddjurs Kommune.
Borgerlisten lægger vægt på en stærk og økonomisk velfungerende helhedskommune, hvor vi udnytter de styrker og den mangfoldighed, som hele Syddjurs Kommune råder over, siger Tommy Bøgehøj.
Borgerlisten opfordrer derfor borgerne i Syddjurs Kommune til at møde op på Borgerlistens årsmøde, hvor de kan være med til at sætte sit eget præg på kommunens udvikling, Så går man rundt med en politiker i maven og har man lyst og mod på at være med til at præge udviklingen af Syddjurs Kommune, er man velkommen på årsmødet.
Direktøren for Aarhus Lufthavn, Ole Paaske indleder årsmødet, med et spændende indlæg om lufthavnens aktuelle situation og strategier for fremtiden. Mødet er som nævnt åben for alle interesserede.
---
Yderlige kommentarer kan fås ved henvendelse til Jørgen Brøgger tlf. 8636 2538/ 4035 2211 eller Ole B. Sørensen tlf. 8636 5333/ 4036 5333
 
Fakta:
Borgerlistens årsmøde den 19. marts kl. 19.30 i Aarhus Lufthavn. Alle er velkomne.
 

Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net