Web Analytics
 
14. og 21. januar 2024:
Vi var med til at markere og festlig- gøre det historiske tronskifte

Den 14. januar deltog Ebeltoftr Marinefoirening i den store flag-/faneparade ved Holmens Kirke i Købbenhavn i anledning af det historiske tronskifte. Flagbærer var John Rosborg og flaggast formand Steen Knudsen. Min søn, Peter, var også derovre for at opleve den Danmarkshistoriske begivnehed, og fandt selvfølgelig sammen med John og Steen.
Den 21. januar deltog foreningen med 3 flag/faner og 6 mand i den store flag-/faneborg på Dalgas Avenue, der hilste hele den kongelige familie, da de kom kørende fra Marselisborg Slot på vej til Festgudstjnesten i Aarhus Domkirke. Vi deltog selvfølgelig først og fremmest med vorers eget orlogsrøde splitflag (Per Snejbjerg og min søn, Peter). Derudover bemandede vi Ebeltoft Købstads Byfane (Preben Steen Jensen og Jan Agermpose Hansen) og Danmarks-Samfundets Lokalkomité ´s fane (jeg selv og Thorkil Thorsen). 
Herunder nogle stemningsbilleder fra begivenheden i Aarhus. - Læs mere og se flere billeder
her.

Den store flag-/faneparade, der hilste kongefamilien på Dalgas Avenue, da de kom kørende fra Marselisborg Slot

Som nr. 1 fra venstre ses Ebeltoft Købstrads Byfane (fanebærer Preben Steen Jensen, fanevagt Jan Agermose hansen) og som nr. 3 fra venstre Ebeltoft Marineforenings orlogsrøde splitflag (flagbærer Per Snejbjerg, flaggast Peter Brøgger)

Jeg var fanebærer med Danmarks-Samfundets Lokalkomite´s fane (nr. 2 fra venstre), fanevagt var Thorkil Thorsen. Til højre for os ses Djurs Veteraner, fanebærerLeo Edelstrup Sørensen, fanevagt Jan Bo Lilliensdal, og til høre for dem igen Ebeltoft Købstads Byfane, fanebærer Preben Steen Jensen, fanevagt Jan Agermose Hansen.

Flag-/faneborgen hilser kortegen, der er på vej med den kongelige familie

Bilen med kongeparrets 4 børn passerer Ebeltoft Marineforenings orloigsrøde splitflag og Ebeltoft Købstads Byfane

31. januar 2023:
Rådyr på vildtkrogen

Så er der sikret lækker mad til både hverdag og fest.

 

VELKOMMEN TIL
JØRGEN BRØGGERS HJEMMESIDE

Senest opdateret: 07 marts 2024

01. marts 2024:
Så blev det forår - efter kalenderen

15. marts 2023:
Jeg er dybt beæret - tildelt Danmarks Jægerforbunds bronzenål

Tina Hansen, Carsten Høgsholt og jeg repræsenterede Elsegaarde Jagtforeniung ved kredsmødet i Kreds 3. Stpor var min forundring, da jeg pludselig blev kaldt frem og - efter indstilling fra Jægerrådsbestyrelsen, Kredsbestyrelsen og Kreds 3´s HB-medlem og efterfølgende godkendelse i Hovedbestyrelsen - fik tildelt Danmarks Jægerforbunds Bronzenål.
Jeg blev overordentlig overrasket, og er dybt taknemmelig. Bronzenålen er den største hædersbevisning, man i Danmarks Jægerforbund kan opnå for arbejde på lokalt niveau - i jagtforening og jægerråd. Der må kun uddeles et eksemplar om året af denne hædersbevisning i hver af Jægerforbundets 8 kredse. Så der er vel ikke noget at sige til, at jeg er meget beæret ?

10. februar 2016:
Æresmedlem af Fregatten Jylland.
Jeg er meget beæret ! - jeg er i dag, den 10. februar 2016, blevet udnævnt til æres- medlem af den Selvejende Institu- tion Fregatten Jylland. Det skete ved en fin højtidelig- hed, hvor bestyrelsesfor- mand Ole Bjerregaard og direktør Benno Blæsild holdt nogle meget pæne udnævnelsestaler til mig.
Læs mere
her, - se TV-interview her og andre medieomtaler her - her og her.

 

07. marts 2024:
Kommentar:
Er straffen for voldtægt mod børn hård nok ?

Læs mere her

05. marts 2024:
KOMMENTAR:
"Presset fra Pressen" eller "Pressens Pres".

Læs
her.

02. marts 2024:
KOMMENTAR: Den indenrigspolitisk p.t. varmeste kartoffel, - Co2 afgift til land- bruget
Læs
her

28. februar 2024:
Bliver der indført jagttid på ulv i Europa ?

EU-kommissionen har fremsat forslag om reducering af den europæiske ulvebestand, hvilket vil betyde indførelse af jagttid.
Læs mere
her eller her

01. februar 2024:
Sandt lykketræf
Dygtig eftersøgshund fandt mit tabte høreapparat

Jeg var i går, 31. januar - den sidste dag i jagtsæsonen - inviteret på jagt hos min gode jagven fra jagtforeningen, Alvaar, på hans revir ved Sjellebro. Det var et "forrygende" vej, koldt og med en stiv kuling. Jeg havde derfor trukket hætten op over mine høreværn og min kasket. Da vi efter jagten samledes, opdagede jeg pludselig, at jeg havde tabt mit højre høreværn. Mere end træls !
Via Danmarks Civile Hundeførforenings eftersøgstjeneste fik jeg kontakt til hundefører Alice Munk fra Randers, og vi aftalte at mødes igen i dag, den 1. februar ved 13.30-tiden. Og minsandten ! - efter ca. en halv times søgning fandt hendes dygtige hund, "Holger" mit høreapparat i en høj tot vissent græs, hvor et menneskeligt øje ALDRIG ville have fået øje på det. "Holger" havde været henne over græstotten 3 gange uden resultat, men pludselig kom vinden rigtigt ind, så hunden fik færten og forsigtigt samlede høreapparatet op. FANTASTISK FLOT HUNDEARBEJDE !
STOR TAK TIL ALICE OG "HOLGER" ! Jeg er en lykkelig mand i dag.

01. november 2019:
Vildsvin leveret

Læs mere her
Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net