Jeg er født i 1946 og gift med Inge.Vi bor i det hus i Femmøller (Stenhøjevej nr. 14), som Inge som un g pige selv byggede sammen med sin far, der var murermester. - Der er den sjove historie ved det mwed huset, at Inges bedsteforældre boede i det gamle bindingsværkshus, Stenhøjevej nr. 10. Iøvrigt det, der en gang var den fem te mølle i Femmøller, "Ravns Mølle", der btrændte i 1688  (se mere her, her og her ) 
Vi har to voksne sønner. Den ældste, Peter, er uddannet maskinmester og sejler som maskinchef i rederiet Esvagt, hjemmehørende i Esvagt (se her). Den yngste, Mikkel er uddannet skovmand fra skovskolen i Nødebo (se her).Vi har fire dejlige børnebørn.
Jeg aftjente min værnepligt i i Søværnet i 1968-69, hvor jeg gjorde tjeneste som tømmermand i inspektionsskibet  "Fylla", der drev fiskeriinspektion og farvandsovervågning v ed Grønland og Færøerne. Efterfølgende sejlede jeg som underofficer, tømmermand, på Skoleskibet "Danmark" i 1972, hvor vi blandt andet deltog i "Tall Ships Race" fra Helsingfors til Malmø, hvorfra alle de store sejlførende skibe samlede i samlet kortege til Kiel for at være vartegn for sejlsportsolympiaden dér (den landværts olympiade var i München).
Mine to største interesser, udover min familie, er Marineforeningen samt jagt og lystfiskeri, herunder jagthornsblæsning.

 
Hjemme hos os

Udsigten fra vores terrasse op mod brændehuset
 

Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net