29. maj 2018:
A'prpos den nye persondataforordning, - så var der også den her ...... se satire
her.

28. maj 2018:
Christiansborg fylder 100 år i dag
Det nuværende Christiansborg Slot - landets politiske "højborg" og det tredie i røkken - fylder 100 år i dag.
Det har fået Altinget til at sende fire "historier" om fortidens Christriansborg, som nok kun færreste kender, i "æteren". - Interessante, hvis man interesserer sig for både historie og politik. - Læs historierne
her.

02. maj 2018:
Ny miljø- og fødevareminister
Så blev Jacob Ellemann-Jensen vores nye muiljø- og fødevareminister. Tillykke med det, Jacob !
Jeg håber, at Jacob har arvet sin fars interesse for natur, jagt og lystfiskeri. - Er det tilfældet, lover det godt.

02. maj 2018:
Snedigt politisk træk
Da jeg i aftes kom hjem fra jagtforeningens riffelindskydning blev jeg nmødt af aftenens overraskelse, - meddelelsen om at Søren Pind og Esben Lunde Larsen havde meddelt deres afgang som ministre.
Det var i den forbindelse Søren Pind, der dominerede billedet, - og det må siges at være dygtigt, politisk gjort. Dermed "stjal" han og venstre hele mediebilledet fra dagens mange 1. maj-taler.
Esben Lunde Larsens indsats som miljø- og fødevareminister har været omdiskuteret, afhængigt af ståsted m.m.. Det er diog sikkert, at set med jægerøjne kan det blive et tab. Esben Lunde larsen har været jægerne en god mand med forståelse for jægernes synspunkter og naturbevarende indsats.

01. februar 2018:
Henvendelse til miljø- og fødevareministeren
Efter at have deltaget i Jægerråd Syddjurs' årsmøde den 30. januar i Jagtens Hus, Kalø, hvor der blandt andet var et indlæg om den nye jagtlov og oplægget til nye jagttider, har jeg i dag skrevet til miljø- og fødevareminister Esben Lunde larsen om dette oplæg tilo nye jagttider. - Læs henvendelsen
her.

Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net