Web Analytics
 
Ghrde07025
02.-12.-2007:
Vildsvinejagt i Tyskland:
De første 3 år, jeg var på vildsvinejagterne i Tyskland havde jeg ikek heldet med mig, - løsnede ikke et skud. Men i 2007 var "Diana" mig nådig. Udover vildsvin måtte der nedlægges kronvildt, dåvildt, rådvildt, mufflon, ræv, mårhund og vaskebjørn.
Jeg havde ikke stået i min hochsitz i mere end 10 minutter, så stod der pludselig 2 flotte mufflonvæddere kun 40 m. fra mig. .... men så kunne jeg høre min tegnebog råbe nede fra rygsækken "lad være, lad være". ... Det ville have kostet 2600 - euro - at nedlægge sådan en. Så jeg nøjedes med at nyde synet.
Enb halv time senere, så jeg en rotte vildsvin i strakt galop inde i stangskoven til venstre for mig. Jeg holdt på en gris, der var fri af de andre, - og da den passerede skovvejen, lod jeg kuglen gå. Jeg kunne ikke se, om den faldt, da flokken hurtigt var ovre skovvejen, - og af sikkerhedshensyn måtte vi ikke forlade hochsitsene. Jeg følte mig dog nogenlunde sikker, menFfrst da der kom en driver forbi, kunne jeg bede ham se, om der lå en gris bag den store gran i højre side af skovvejen. - Det gjorde der ! Her har skovfogeden fotograferet mig med den, da han kom  for at hente mig.
Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net