Aktuelt privat 2023

17. juni 2023:
Hyggelig Fugleskydning i Vaabenbrødreforeningen

Det er efterhånden flere år siden, jeg sidst har deltaget i Vaabenbrødreforeningens udendørs fugle- skydning. Men i år skulle det være. Også fordi Mikkel, der jo også er medlem, gerne ville med for første gang (Peter, der også er medlem, var til søs og derfor forhindret i at deltage.
Det blev en rigtig hyggelig dag, hvor jeg fik en masse "gammel Ebeltoft-snak" med især Thorkil Thorsen, Ole Frederiksen, Erling "Pop" Søgaard (som jeg spillede fodbold sammen med i mine unge dage) og Erik Bang Madsen fra Jagtforeningen.
Ved 14.30-tiden  blev jeg kaldt til fuglen, hvor jeg skulle skyde første skud på hale-pladen. Og min- sandten om den ikke faldt ned i første skud ! Desværre ikke i eget skud, - men for Ole Bjerg, som nu har fået præmien overrakt via sin svigermor, der er aktiv skytte i Marineforeningen.
Det var også lige ved, at jeg kunne være blevet fuglekonge. På et tidspunkt kom brystpladen til at hænge i kun et søm. Alle troede, at nu ville den falde i næste skud. Det gkorde den ikke. Heller ikke i skud nr. og nr. 3. Jeg skulle skyde somk nr. 4. - Men den faldt heller ikke ned på mit skud, selv om jeg ramte. Først ved det tredie skud efter, at jeg havde skudt, faldt den. Det var ved skud af Peer G. Anthonsen, der dermed sikrede sig titlen som årets fuglekonge. Iøvrigt 2. gang, han har sikret sig den.
Herunder lidtv stemningsindtryk fra den gode dag:

Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net