03. maj 2017:
Årets første høst, - radiser af egen avl.

20. april 2017
- og mere forår

"Vores" gammelrå er her stadig. - I dag, den 20. april ved middagstid åbenbaerede hun sig igen for os lige udenfor køkkenvinduet. - Billedet er taget gennem vinduet. - Hun ser nogetn "mølædt" ud, sådan som hun er færd med at skifte til sommerpels. - Et dejligt syn, - men det er jo ikke sikkert, at begejstringen bliver ved at holde sig, hvis/når hun begynder at spise blomsterhovederne af Inges blomster.

"For-jul" - December 2016:
Hyggelig "travlhed" med at pynte på gravstederne i Agri og Ebeltoft.
 
30. juni 2017:
Så kom "enhjørningen" på besøg igen i dag, - formiddag, kl. 10.15

Maj / jun i 2017:
"Enhjørningen" på besøg

Den fineste seksender - med kun en stang; den anden er tydeligt brækket - kommer næsten hver aften iog besøger os. Ganske tæt på huset, den har sågar stået og kuigget ind ad terrassedøren. Når vi komme ud, bliver den ikke bange, lunter bare lige så stille af, og stopper så op efter en snes meter, vender sig og kligge på os som om den ville sige "Hvad bilder I jer ind ? - det er mig, der bor her". Første gang, vi så den, bvar den 15. maj om aftenen - dagen før bukkepremieren ! - da den stod og fejede på vores tuja ved baghuset. Den fejer jævnligt på den og andre træer og planter. Senest i forgårs på granen ved hovedtrappen. - Detv er et skønt syn hver gang. Vi nyder det meget !
Og her er opsatsen i nærbillede:

April 2017:
Foråret er over os
Det "kribler og krabler" omkring os. Inge planter og så, og jeg fælder træer på skrænten ned mod bækken, så vi kan få mere lys og sol ned til os.

Mirabelle- og kirsebærtræer står i fuldt flor

Man ser, at vi nærmer os påsken, - påskegult dominerer

Og det tynder ud i træerne ned mod bækken

Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net