Jul 2014 :

Traditionen tro "invaderede" nisserne huset og "tog bopæl underr juletræet", - hvor også "Pjevs" indfandt sig, - og indimellem baskede en af nisserne ud fra hulen"

December 2014 :
Hvid jul :

Efter en hyggelig juleaften i aftes hos Mikkel og Lotte - hvor Peter og Hanne også var der, med 4 børn (rigtig hyggelig aften med 6 voksne og 7 børn, - der var "gang i den"), - vågnede vi i morges op til dette syn. Vi havde fået hvis jul !
Vi var inviteret til julefrokost i dag hos Hanne og Peter, og de blev meget forbavsede, da de så vores bil med 5 cm. sne på taget. Det nordlige Djursland havde slet ingen sne fået, - markerne var helt "tomme" fra Kolind og til Fjellerup. Men da vi kom hjem igen, lå sneen her stadig, - og frosten sørgede for, at det skulle den nok blive ved med et stykke tid endnu.
Det var en dejlig dag ! - Vi havde besøg af Mikkel, Lotte og børnene. - Her er Bedstemor fotograferet med alle tre børnebørn (fra v.) Rikke, Regitze (på skødet) og Simon.
Kl. 09.08 blev vi bedsteforældre for tredie gang, da Mikkel og Lotte fik en velskabt lille pige på 3.120 gram og 50 cm. (på billedet er hun ca. en uge gammel).
Hun skal hedde Regitze, siger de stolte forældre. - ja, bedste forældrene er så sandelig også stoltem og glade, - og Simon og Rikke synes begge, at lillesøster er meget sød.
 
Jul 2014 :

Selvom vi skulle holde juleaften hos Mikkel og Lotte + vores dejlige børnebøærn - plus hele den øvrige familie - havde vi naturligvis også selv juletræ. -vi havde en dejlig juleaftwen, og nød selv juledagwene her, bl.a "i skæret fra vores eget juletræ".


01. september 2014:
Rådyr i haven

Da vi formiddags sad og drak en kop kaffe, så vi pludselig "skyggen" af et rådyr, der gik for terrassedøren. Vi listede os naturligvis derhen og kiggede ud, og de - lige ovenfor trappen, mindre end 6 meter fra terrassedøren - gik der en rå med to lam. Og alle nippede vellyst6ent af "Tutte"s blomster, - og det var dem vel undt. Det var et dejligt syn. Heldigvis kan man godt nyde sådant et syn, selv om man er jæger, - ja måske endda endnu mere end "almindelige" mennesker uden den samme interesse for naturen.
Klik på de to fotos for at se dem i stor størrelse.

28. august 2014:
Sygemeldt.

Den 8. august blev jeg indlagt på Regionshospital Randers "med babu og blå blink". Diagnosen var stress, og min egen læge har anbefalet, at jeg holder en længere pause med alt byråds. og foreningsarbejde. Ved byrådsmødet i aftes bevilgede Byrådet mig den ansøgte sygeorlov frem til 01. januar 2015.
Det gør jeg så, og går til regelmæssig undersøgelse ved min egen læge. - Men det er vanskeligt at kunne "være fri for" en del foreningsarbejde, - bl.a. fordi der skal gives mange overleveringer og forklaringer m.v..

10. juli 2014 :
Børnebørn på besøg:
18. maj 2014 :
Vort yngste barnebarn døbt :
Vort yngste barnebarn blev døbt i går, - på Inges fødselsdag. Hun kom til at hedde Regitze Marlin Brøgger. Dåben foregik i Ålsø Kirke og bagefter var der fest med dejlig mad og drikke i telt i haven hjemme hos Mikkel og Lotte. Heldigvis var dagen tilsmilet af dejligt vejr, - sol og sommer.
Se flere fotos fra den dejlige dag
her.
05. januar 2014 : HURRA ! - vi er blevet bedsteforældre for 3. gang:
Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net