2. viceborgmester:
Valgresultatet var både godt og ærgerligt.
Konstitueringsforhandlingerne er afsluttet og det nye byråd er klar til at træde i funktion pr. 1. januar 20914.

Kommunalvalget er overstået. For Borgerlisten blev de både et godt valg og et ærgerligt valgresultat. Godt, fordi vi gik hele 28 % frem i vælgeropbakning, hvilket er absolut glædeligt. Men vi manglede kun 17 - skriver sytten - stemmer i at opnå 2 mandater. Det var rigtigt ærgerligt. Rent faktisk sad vi i 3 timer på valgnatten med besked om, at vi havde fået to mandater, - indtil vi efter fintællingen fik at vide, at det havde vi alligevel ikke, - vi manglede de 17 stemmer. Dagen efter forlangte jeg naturligvis omtælling, men desværre ændrede det ikke på resultatet.
Den 5. december 2013 holdt det nye byuråd konstituerende møde, og her blev der sat endeligt punktum for nogle lidt turbulente konstitueringsforhandlinger
efter kommunalvalget den 19. november.
Jeg var afgørende involveret i disse forhandlinger, der endte med, at Claus Wistoft fra Venstre blev borgmester, Kirstine Bille fra SF blev 1. viceborgmester og jeg selv blev 2. viceborgmester.
Derudover fik jeg de pladser, jeg ønskede mig, nemlig en plads i Økonomiudvalget, medlemsskab af Beredskabskommissionen, medlemsskab af Fregatten Jyllands bestyrelse (hvor jeg jo p.t. beklæder formandsposten) og pladsen som Byrådets repræsentant i Brugerrådet ved Naturstyrelsen Kronjylland. Endelig blev jeg medlem af af Vurderings- og Skatteankenævn Djursland.
Jeg ser meget frem til konstruktivt samarbejde med alle i den nye byrådsperiode.

Skriv en tekst her
 
Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net